Hvor langt er Danmark med blockchain?

Hvor langt er Danmark med blockchain?

Har du mange års erhvervser­far­ing og er du nys­ger­rig på startups – herunder blockchain? Bliv fagligt skarpere på blockchain-teknologiens udvikling i Danmark og deltag i ugens case-gennemgang af ARYZE i godt selskab med medlemmer og nysgerrige gæster af Keystones netværket.

 

Tilmeld gratis her

(gratis — men kun 20 ledige pladser)

Blockchain og krypto-boblen er sprunget. Et tungt røgslør af hype har så småt lagt sig og nogle få seriøse projekter står tilbage. Flere af dansk herkomst og ARYZE er et godt eksempel. Men forstår du egentlig hvad blockchain er? Forstår du at skille skidt og kanel midt i den globale overflod af buzzwords og overskrifter om ICO’s, “det nye internet”, decentralisering, kryptovalutaer og blockchain-baserede teknologier i massevis, som kun få for alvor forstår.

Ved dette udvidede medlemsmøde vil du blive klogere på blockchain, dets applikationsmuligheder, fordele og udfordringer. Du vil blive bedre til at sætte ord på, hvad blockchain er (særligt i Danmark) og hvornår det giver mening at benytte. Om det er hype eller realitet for dig, din virksomhed og ikke mindst dine investeringsovervejelser.

Vi tager fat i en konkret case: ARYZE som bl.a. vil muliggøre “eKronen” og søger derfor risikovillig kapital og kompetencer. De pitcher i 10 minutter efterfulgt af Q&A og case-arbejde ved bordene.

Program

15:00 – Hvor langt er Danmark med blockchain?

16:00 – Ugens case: ARYZE (case-beskrivelse følger)

17:00 – Networking for gæster og medlemmer

 

Tid og sted

Keystones
DTU Science Park, Diplomvej 381
Tors­dag d. 22. novem­ber kl. 15–18
(gratis — men kun 20 ledige pladser)

 

Dette arrange­ment er rel­e­vant for dig som

  • har op til flere års solid erhvervser­far­ing eller er leder/ejer af en SMV
  • har spid­skom­pe­tencer som f.eks. salg, mar­ket­ing, ledelse, HR, IT, jura eller gen­er­al­ist… eller inter­na­tion­alis­er­ing, kap­i­tal­re­js­ning mv.
  • søger ny inspi­ra­tion og erfaringer i startup og blockchain-verden på vegne af din virk­somhed og/eller dig selv og din karriere
  • har overve­jet involver­ing i star­tups f.eks. som medlem af bestyrelse, advi­sory board, investor, med­s­tifter eller som en del af den daglige ledelse
  • har behov for inspi­ra­tion til ny inno­va­tion eller innovationsprocesser
  • eller blot inter­esseret i ”Startup” verdenen
  • nu eller på sigt overve­jer en måde at bidrage / støtte iværksætteri