Engleinvestor – 6 fordele for dig som vil investere i iværksættere

Engleinvestor – 6 fordele for dig som vil investere i iværksættere

Er du investor og overvejer du at investere i iværksættere, startups, vækst- og teknologivirksomheder? Kom godt igang som engleinvestor/ business angel. Her er 6 grunde til, at Keystones kan være en god hjælp igennem hele processen fra jagten på det rette match til investering og videreudvikling af forretningen.

#1 Screenet deal flow

Mod­tag et screenet og vari­eret kvalitets deal flow. Inddrag andre medlemmers input i din analyse. Følg trends og teknologier fra seed til vækststadiet. Medtech, fintech, mediatech, edtech, martech, healthtech, IoT og meget mere. Danmark har alt at byde på og strategisk sourcing er nøglen til en god investering.

#2 Flek­si­bel kontakt med virksomhederne

Kon­takt cases direkte eller læn dig op ad ruti­nerede medlem­mer i et syndikat. Altid kontaktinfo og ofte mulighed for et fysisk eller online møde for et personligt indtryk af teamet og øvrige medlemmer med interesse i casen.

#3 Med­in­vestér med andre medlemmer

Investér med ligesind­ede og ruti­nerede medlemmer. Deltag i syn­dik­eringer fra 50.000 kr. Investering med andre skaber tryghed, tillid, værdifuld læring og unikke kontakter. Deltag i syndikater af 5-30 små og store investorer og få nye erfaring hver gang – både som lead investor og som medinvestor.

#4 Plej dit afkast

Vær aktiv involveret i nogle cases – og pas­siv porte­føl­jein­vestor i andre. Startups er højrisikable. Men til forskel fra andre investeringstyper, så kan du frit tilføre dine virksomheder værdi, reducere din downside og optimere din upside ved hjælp af dit personlige netværk, Keystones netværket, kompetencer og arbejdstimer. Det kan du kombinere med at sprede dine risici og afkastmuligheder via mindre investeringer i andre virksomheder. Hvordan du skaber økonomisk såvel som personligt udbytte afhænger af din hverdag, risikoprofil og hvad du brænder mest for.

#5 Investor­pro­fil

Styrk dit offentlige investor­brand — eller hold dig diskret i baggrunden. Medlemmer har mulighed for at blive profileret via medlemsportræt og medlemsindlæg på netværkets hjemmeside, nyhedsbrev, LinkedIn-grupper, Facebook-side og medlemsmøder. Dit medlemskab er altid fortroligt. Men ønsker du at gøre opmærksom på dig selv, så sparrer vi gerne om dine muligheder. Du kan desuden få indblik i øvrige medlemmers profiler via medlemmernes interne LinkedIn-gruppe.

#6 Videns­del­ing 

Deltag i under­vis­ning med medlem­merne – og giv dit faglige besyv med. Flere gange om måneden kan du møde andre medlemmer. Både casemøder og medlemskurser styres af rutinerede og professionelle facilitatorer og undervisere, som har stort fokus på networking, workshops og interaktion mellem medlemmerne.

 

Bliv medlem af Keystones her

 

Læs også:
Om netværket – hvem er vi?
Medlemmerne – hvor mange er vi?
Cases – virksomhederne vi arbejder med