Det siger medlemmerne om Keystones

Det siger medlemmerne om Keystones

Positive erfaringer som investorer og startups har gjort sig hos Keystones.

 

I Keystones regner jeg med at få en bedre forståelse for investorernes synsvinkel: hvad lægger en investor vægt på, hvad skal der til, før en investor fatter interesse for en bestemt startup?
Anne-Marie Hall Henriksen

Keystones giver mig mulighed for at accelerere min læringsproces i forståelsen af økosystemet og de spilleregler, der gælder i det
Mette Thorgaard

Keystones arbejder med spændende case-virksomheder, videndeling og er også en god måde at teste kemien med de andre medlemmer
Lena Beck Rørvig

Jeg ser Keystones som et netværk, hvor man kan hjælpe startups med at komme videre fra idé til bæredygtig virksomhed – og få en masse ny inspiration, som får os alle til at vokse og shine
Anette Skibsted

At drive udvikling er noget jeg kan og gerne vil – og Keystones lyder som det helt rigtige set-up for mig
Anne-Marie Bro Vedstesen

Keystones leverer varen: Et godt caseflow, gode pitches og meget anvendelige skabeloner til sweat equity aftaler
Tune Hein

Jeg blev positivt overrasket over den merværdi, der er skabt ved at have dialog og samarbejde med andre Keystones-medlemmer. Vi er mange medlemmer, med mange forskellige erfaringer, hvilket ikke skal undervurderes.
Thomas Gregersen

Det var rart ikke at skulle forhandle alle detaljer på plads selv.
Rolf Garde

Alt i alt er jeg meget tilfreds med, at vi klarede det hele på ca. 2,5 måneder fra pitch hos Keystones og til aftalerne var underskrevet.
Thomas Keller

Keystones netværket er et godt udgangspunkt for kontakt med virksomheder.
Jesper Jacobsen

Der er omkring 2200 aktive Business Angels i Danmark, men mange flere har interesse for iværksætteri. Keystones er et netværk, hvor man kan snuse til iværksætteri for senere måske at blive mere involveret eller investere i startups. Det er for Business Angels i bred forstand.
Lotte Marschall

Som en velkommen afledt effekt af sådan en process kan der opstå nye og interessante netværksmuligheder, mens det på det personlige plan også har været en meget udbytterig rejse.
Eyvind Jonsson

Det er godt at have en gruppe at sparre med og det er godt at få input fra flere kilder. Som ny investor er det givende at have nogen at dele tanker, ideer og indtryk med – både nogen, som er erfarne og som man kan lære af, men også nogen, som er på uprøvet grund og har lige så mange spørgsmål som én selv.
Susanne Leth

Hvor jeg ikke selv er aktiv i den daglige forretning, så har der været en masse at lære; bl.a. omkring syndikering.
Claus Møldrup

Straks syntes jeg, at det lød spændende og som et godt initiativ. Man har muligheden for at møde mange forskellige mennesker.
Jørgen A. Horwitz

Det har været spændende at møde kompetente og dedikerede medinvestorer med forskellig input i form af viden om marked, teknologi, økonomi, legale forhold mv.
Keld Sørensen

Det var en fordel for flere af os fra Keystones netværket, der var relativt nye i fht. denne type investeringer, at vi samarbejdede i et syndikat. Dermed kunne vi også trække hjælp fra Keystones og fra et par mere erfarne Keystones-medlemmer, som også var inde over.
Niels Kjærgaard

Jeg gjorde mig en del overvejelser, da jeg ikke er så erfaren i startup-investeringer, men var heldig at få god sparring fra andre og mere erfarne medlemmer.
Eske Dyva

Første skridt var at melde mig ind i Keystones, hvor jeg blev præsenteret for rigtigt mange spændende startups inden for mange forskellige brancher.
Henrik Mortensen

Jeg har lært, at det er en god idé at være flere investorer, uanset at ens ejerandel bliver udvandet. Til gengæld giver det en god spredning af risikoen og der kan komme flere kompetencer i spil.
Hans Arnbjerg

Vi har fået hjælp fra mange værktøjer i Keystones’ værktøjskasse, f.eks. ‘høkermetoden til værdiansættelse’, der var et godt udgangspunkt for diskussioner i lead team
Ib Schneider

Overvejer du også at blive medlem af Keystones?
Læs mere om medlemskab her