Cases

Vi arbejder med startups i vækstfasen og fra alle sektorer.

For komplet indblik – log ind til case-oversigten her

 

Aktuelle cases

Gå ikke glip af den næste kvalificerede pitch

 

Hvad er en “case”?
Se et eksempel på en case-beskrivelse.
Læs mere

Hvordan er processen?
Se hvordan vi arbejder med en case.
Læs mere

Risici og ansvar 
Involvering i startups er risikabelt.
Læs mere

Seneste cases

Udpluk fra ugerne der lige er gået

 • 7. februar
  Medtech
  Revolutionér celleanalyse
 • 13. december
  MarTech
  Automatisér marketing i hotel- og restaurationsbranchen
 • 6. december
  Biomasse
  Gør fremtidens energi grønnere
 • 29. november
  Rejse
  Gør fremtidens forretningsrejser billigere
 • 21. november
  Detail
  Disrupt markedet for bilhandel
 • 22. november
  Blockchain
  Muliggør krypto-kronen
 • 29. november
  Proptech
  Robotisér murer-arbejdet
 • 8. november
  Medtech
  Hjælp lammede til at kommunikere online
 • 8. november
  Medtech
  Aflast personale i sundhedssektoren
 • 15. november
  Pet tech
  Giv hundeejere frihed til mere


Eksempler på cases som har haft glæde af Keystones


Swiipe

Fintech
Investeringer fra 10 medlemmer.
Læs mere


plato-logo-horizontal-vertical

Neurotech
Investeringer fra 4 medlemmer.
Læs mere


medicollect-logo-header1-300x137-1

Healthtech
Investeringer fra 20 medlemmer.
Læs mere


images-1

Cleantech
Investering fra 1 medlem.
Læs mere


Daman

Healthtech
1 virksomhedsbygger i bestyrelsen.
Læs mere


Remic Microphones

Lydteknologi
Investeringer fra 8 medlemmer.
Læs mere


Zenbu2

Marketingtech
Investeringer fra 3 medlemmer.
Læs mere


LitUpp-logo

Edtech
Virksomhedsbygger til ejerkreds.
Læs mere


Nord_Investments_logo_sand_rgb

Fintech
Investeringer fra 5 medlemmer.
Læs mere


Skærmbillede 2018-06-22 kl. 13.34.21

Proptech
Formidling af investering fra innovationsmiljø.
Læs mere


Skærmbillede 2018-06-22 kl. 13.47.42

Design
Virksomhedsbyggere til etablering af ny bestyrelse.
Læs mere


Skærmbillede 2018-06-22 kl. 13.43.45

Tilbudsportal
Nye virksomhedsbyggere til ledelse og ejerkreds.
Læs mereNORD.Investments

Nye virksomhedsbyggere til bestyrelse og ejerkreds

 

Udfor­dring: Danmarks nye investeringsservice NORD.Investments har efter flere succesfulde måneder med færdigudvikling, markedstest og stabil kundetilgang valgt at samle ny kapital og kræfter til at udnytte et hul i markedet indenfor exchange traded funds (ETF’er) og såkaldt “robotrådgivning”.

Løs­ning: NORD.Investments var “ugens case” hos Keystones og blev præsenteret for interesserede medlemmer. Resultatet blev, at flere medlemmer investerede i virksomheden og er også indtrådt i bestyrelsen for at gøre en aktiv indsats. I alt deltog 11 private og institutionelle investorer i funding-runden, der samlet rejste ca. 5 mio. kr.

Om NORD.Investments: NORD.Investments vil gøre op med oldnordisk formuepleje via en intuitiv digital investeringsservice for den langsigtede investor, som ønsker datadreven, transparent og intelligent formuepleje. NORD.investments og deres partnerbank tilbyder et garanteret markedsafkast billigt og sikkert via formueplacering i risiko/afkast optimerede passive porteføljer – såkaldte ETF’er.

Læs mere her


Port-Safety

Matchmaking med kommerciel medstifter

 

Udfor­dring: Port-Safety stod på tærsklen til en inter­na­tional pro­duk­t­lancer­ing. Teamet stod stærkt inden for design og pro­duk­tudvikling, men man­glede en kom­mer­ciel pro­fil, der kunne træde ind som med­s­tifter og være med til at realis­ere Port-Safety’s inter­na­tionale vækstambitioner.

Løs­ning: Port-Safety blev “ugens case” i Key­stones. Det bety­der, at de fik feed­back på præsen­ta­tion­s­ma­te­ri­ale og –teknik og blev præsen­teret for medlem­mer af Key­stones både via direkte mail og ved et fysisk medlemsmøde. Resul­tatet blev, at Port-Safety hur­tigt fik iden­ti­fi­ceret deres nye kom­mer­cielle medstifter.

Om Port-Safety: En vedligeholdelsesfri og yderst synlig redningsstige, LifeLadder, udviklet med en klar ambi­tion om at forbedre den generelle hav­ne­sikker­hed, globalt. LifeLadder består af syntetiske moduler, gennemfarvet i en stærk gul og UV-resistent farve. I døgnet mørke timer oplyses trin og vanger af en integreret solcelledrevet lysenhed.

Læs mere her


LifeLadder

Colibo

Colibo

Lukning af tocifret millioninvestering

 

Udfordring: Colibo var i forbindelse med deres tegningsrunde udfordret tidsmæssigt af, at alt fra due diligence, cap table, ejeraftaleforhandlinger, indsamling af tegningsoplysninger, underskrifter, overførsler m.m. skulle håndteres samtidig med den daglige drift.

Løsning: Forud for tegningsrunden gav Keystones konkret sparring til virksomhedens investorkommunikation. Under selve tegningsrunden indgik Keystones som proceskonsulent og koordinator med ansvar for, at alle de løse ender faldt på plads inden for en aftalt tidsramme.

Om Colibo: Colibo er en social intranet platform, som sikrer effektiv videndeling i organisationer. Dette sker gennem hurtig og let adgang til virksomhedens informationer, kollegaer og værktøjer, fuld integration til virksomhedens eksisterende IT-infrastruktur, hurtig implementering og en ekstrem høj grad af brugervenlighed. Med 70.000 brugere i 14 lande har Colibo på kort tid bevist sig som værende et attraktivt og mere brugervenligt alternativ hos de virksomheder, som benytter Microsoft Sharepoint intranet.

Læs mere her


Gekkobrain

Investormodning og investormatch

 

Udfordring: Gekkobrain søgte risikovillig kapital og kompetencer til at realisere deres internationale vækstpotentiale. Udfordringen var at få udarbejdet det rette investormateriale og identificere de rette investorer inden for en overskuelig tidshorisont.

Løsning: Keystones hjalp med udformning af professionelt investormateriale, pitch træning, målrettet investor-opsøgning og investormøder i hele Danmark. Resultatet blev, at Gekkobrain inden for 2 uger fik identificeret to relevante investorprofiler, som kort tid efter investerede et millionbeløb hver og tog plads i bestyrelsen.

Om Gekkobrain: Lige nu står 80.000 SAP-kunder med en uoverskuelig opgradering til den nye version af SAP baseret på big data. De fleste har tilbygget deres egne SAP-systemer med hjemmekoder og det skaber dyre problemer, når SAP skal opdateres. Det problem løser Gekkobrain pt, som de eneste i verden.

Læs mere her


Gekkobrain

Codesealer

Codesealer

Investering fra en bred aktionærkreds

 

Udfordring: Codesealer havde på kort tid gjort sig bemærket blandt en bred gruppe potentielle aktionærer. Hurtig gjaldt det om at få omsat et stort antal investorinteresser til en konkret investering, uden at det tog tid fra vigtige opgaver som salg og kundemøder.

Løsning: Keystones overtog alle investor relations og den daglige investorkommunikation blandt en bred kreds af tilsagnsgivere. Keystones var med til at sikre, at der blev gennemført fuldtegning inden for en aftalt tidsramme.

Om Codesealer: Codesealer leverer en ny type IT-sikkerhedsløsninger særligt til den finansielle og offentlige sektor. Produktet beskytter mod IT-angreb af typen “man-in-browser/Middle”, der repræsenterer 10% af cyber-kriminalitet – et 500 mia. dollar marked.

Læs mere her


Radicover

Klar til syndikering med 15 investorer

 

Udfordring: Radicover stod på tærsklen til at udvide internationalt – særligt på det amerikanske marked, hvor storkunder som Walmart havde udtrykt interesse. Udfordringen var derfor, at tiltrække kapital og erfarne folk hurtigt, som kunne hjælpe med at imødekomme efterspørgslen fra internationale kunder og distributører.

Løsning: Keystones sendte Radicover på scenen til Danmarks Business Angel Årsmøde 2017 og faciliterede en dealmaking runde, hvor lead investor og 14 investorer på kort tid blev identificeret. Op til selve dagen havde Keystones sikret, at investormateriale og pitch var på højeste niveau.

Om Radicover: Udvikler og producerer anti-mobilstrålingsløsninger – f.eks. covers til trådløse apparater, som mobiltelefoner, tablets eller babyalarmer. Produkterne er udviklet sammen med anerkendte producenter af bl.a. luft- og rumfartsteknologi og testet og effekt-dokumenteret på de førende uafhængige og godkendte testlaboratorier i verden.

Læs mere her


Radicover

Komplet case oversigt

Som medlem får du adgang til +170 kvalificerede virksomheder

Bliv medlem

Caseoversigt