4 børsnoteringer som vi bakker op om

4 børsnoteringer som vi bakker op om

Danmarks vækstbørs, First North, blomstrer med nye virksomheder. I Keystones bakker vi op om udviklingen. Her er 4 nye børs-kandidater, som vi gerne slår et slag for.

 

Shape Robotics

Torsdag d. 11 juni kl. 15-16 tager vi hul på den næste børsnotering i rækken, Shape Robotics, som har haft gennembrud med skole-robotter i undervisningen. Nu skal konceptet rulles ud på verdensplan. Shape Robotic’s stifter og CEO David Johan Christensen præsenterer business casen i studiet og du kan stille spørgsmål i chatten. Vi kommer bag om den danske robot-scene med robot-professoren og forretningsmanden Kasper Støy og vi har besøg af Steen Donner, CEO i DTU Science Park, som ser nærmere på de særlige udfordringer og muligheder der ligger i hardware og deeptech startups.
Tilmeld her

FOM Technologies TEMA: Hvorfor boomer vækstbørsen lige netop nu?

For nyligt havde vi besøg af FOM Technologies. Et yderst vellykket DTU-spinout som sælger deres revolutionerende overflade-teknologi til nogle af verdens førende forskningsinstitutioner og corporates. Se CEO Michael Stadi’s præsentation af FOM Technology og se interviews med Jeppe Øvlesen, Synact Pharma og Daniel Lux, Seluxit, John Stihøj, Aktieinfo og John Norden, Norden CEF.
Se video

Monsenso TEMA: Hvordan spotter vi de nye vindere?

Tillykke til Monsenso som 10. juni fik en vellykket optagelse til handel på børsen under symbolet ”MONSO”. Monsensos mobile healthtech-platform forbinder psykisk lidende med behandlere og har nået en millionomsætning på tværs af 9 lande. Deres runde blev overtegnet med 238% eller 27 mio. kr. Gense CEO Thomas Lethenborg’s præsentation og få samtidig aktie-analytikerens tanker om vindere og tabere på vækstbørsen.
Se video

LED iBond

LED iBond, med stifter og CEO Rolf Sprunk-Jansen i spidsen, laver innovative belysnings-løsninger til intelligente og grønne bygninger, UV-lys til desinfektion af vira og bakterier samt vertikalt landbrug. Virksomheden omsatte i 2019 for 12 mio. kr., hvilket var en stigning på 80% ift. 2018. LED iBond rejser 25-32 mio. DKK i deres børsnotering og afslutter deres tegningsrunde netop nu (dd. 10. juni). Læs mere
Se video

Sådan forbinder vi startups og investorer på rejsen mod en børsnotering

Søger du startups på vej til børsen, hvor du kan komme med tidligt til en lavere kurs? Eller omvendt – søger din virksomhed investeringer til en børsnotering? Så hører vi gerne fra dig.
Læs mere