Undervisning om investering i startups

10 praktiske kurser om investering i startups

Danmarks mest ambitiøse undervisningsforløb for investorer i startups er nu en veltestet realitet. Se kursuskalender

 

Interessen for at investere i startups er stigende. Det samme er læringslysten. Keystones sikrer et højt fagligt niveau blandt danske privatinvestorer gennem 10 spændende kurser om netværkets bedste værktøjer, tips og tricks. Lær fra de mest rutinerede på området gennem små intense sessioner testet over flere omgange på flere hundrede medlemmer.

Det ambitiøse i forløbet er, at flere af sessionerne er en kontaktsport, hvor vi inddrager håndplukkede startups, som deltagerne kan teste de nye værktøjer på live. Undervisningen skal både kaste læring og konkrete investeringer af sig, udtaler Kenneth Larsen, stifter af Keystones.


I Danmark har undervisning på investorsiden indtil nu været begrænset

Oplysningsinitiativer målrettet iværksættere har haft stigende fokus siden årtusindeskiftet. Det er vigtigt. Næste skridt er, at løfte fagligheden blandt danske privatinvestorer i startups. Ved at kvalificere både udbuds- og efterspørgselssiden vil det skabe et kapitalmarked, hvor flere lykkes. Derfor har Keystones satset på at gøre sig til en aktiv garant – både på analyse- og undervisningsområdet. Der et et uforløst potentiale og bl.a. derfor har store organisationer som ingeniørforeningen, IDA valgt at udbyde forløbet til sine 118.000 medlemmer for andet år i træk.


Ny årskalender
 

Hele kursuskalenderen for 2019/2020 er nu fuldt opdateret. Kurserne foregår typisk i slutningen af hver måned om eftermiddagen hos Keystones på DTU Science Park. Det hele er gratis for medlemmer.
Se kursuskalender


Praktisk, effektivt og interaktivt

Over 20 års erfaringer med investering i startups kogt ned på 10 x 60 minutter. Alt tager afsæt i konkrete cases og medlemsinddragelse med praktiske erfaringer fra netværkets ugentlige investeringer. Netværkets høje aktivitetsniveau akkumulerer et unikt og værdifuldt vidensgrundlag bestående af hands-on medlemserfaringer, tips og tricks, som du kan få adgang til.


Få undervisning og de nyeste erfaringer indenfor:

Investeringsstrategi – At definere sin rolle og etablere et lovende deal flow

Værdiansættelse – At sætte en pris der er investor- og stiftervenlig

Kapitallandskabet – Gearing og navigering i Danmarks finansielle økosystem

Due diligence – At gennemføre et helbredscheck og identificere risici

Lead investor – At lede en investeringsrunde

Sweat equity – At investere sin tid mod optjening af medejerskab

Syndikering – At etablere et syndikat af investorer

Forretningsmodellen – At designe et skalerbart forretningsgrundlag

Startup bestyrelsen – At finde og mestre bestyrelsesarbejde i startups

Exits – At skabe afkast af sine investeringer i startups.

Se kursuskalender